El Centre Tecnològic Comunitari necessita el suport de tots nosaltres per guanyar els Premios Romper Barreras, una iniciativa de les empreses Toshiba i BJ Adaptacions que guardona projectes creatius d’arreu de l’estat que apostin per la tecnologia com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

El CTC, un equipament totalment adaptat per a persones amb tot tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial, ha presentat la seva candidatura i ha estat sel·leccionat. Per això ara anima tothom a entrar a la pàgina web www.premiosromperbarreras.es i votar l’original vídeo del CTC que hi trobareu.

Les votacions, del 19 de juliol al 16 d’agost

L’empresa que gestiona les votacions ha hagut d’endarrerir el termini. previst inicialment. Finalment, doncs, les votacions on line es podran fer del 19 de juliol al 16 d’agost.

En la primera part d’aquest vídeo una usuària del centre explica, mitjançant la llengua de signes, els diversos serveis que ofereix el CTC i com aquests són accessibles.

La segona part consta d’un divertit muntatge en què diversos voluntaris (adults, joves, infants, entitats, comerços, escoles, l’institut, llars d’infants, personal de l’Ajuntament i usuaris i usuàries del centre) transmeten, al ritme d’una rumba catalana, el missatge que el CTC és un centre accessible.

Ajuda’ns a guanyar els premis ‘Romper Barreras’: vota el vídeo del CTC!