L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) facilita l’adquisició d’una targeta T-Mes bonificada al preu d’una T-10 d’una zona. Consulta el díptic informatiu en aquest enllaç.

 

  

 

 

 

 

 

L’Ajuntament de Masquefa informa que les persones en situació d’atur i que reben una prestació pública de qualsevol administració inferior al salari mínim interprofessional (SMI) poden comprar aquesta T-Mes bonificada des del passat 1 de març del 2017. El preu d’aquesta nova targeta és de 9,95 euros, independentment del nombre de zones, i suposa una bonificació superior al 80% respecte el cost actual.

Aquesta actuació realitzada per l’ATM té l’objectiu de facilitar la mobilitat a les persones aturades en procés de cerca de feina. Per tenir accés a l’ajut, cal complir un dels següents requisits:

– Rebre un subsidi o ajut per desocupació d’un import inferior al salari mínim interprofessional (SMI).
– Rebre qualsevol ajut inferior a l’SMI o bé no rebre’n cap però haver estat inscrit/a com a demandant d’ocupació durant un mínim de 12 mesos en els darrers dos anys i trobar-se en un procés actiu de cerca de feina.
– Rebre un ajut dels serveis socials d’un ajuntament integrat dins l’àmbit ATM de l’Àrea de Barcelona inferior a l’SMI i no rebre cap ajut per part de l’Estat.

Les persones interessades han d’obtenir prèviament un certificat que acrediti el compliment d’algun d’aquests requisits. Aquesta informació es pot demanar al Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE), a l’Oficina de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) o a l’Ajuntament de Masquefa. En el cas d’adquirir-ho a través de la documentació de l’Ajuntament o el SEPE, només es podrà adquirir una targeta T-Mes bonificada d’una zona. D’altra banda, la targeta que es podrà adquirir variarà entre una i sis zones amb el document del SOC.

Per a més informació i conèixer detalladament tots els requisits, documentació necessària i punts de venda, podeu descarregar el díptic T-Mes bonificada.