Aldi Supermercats és una de les empreses que aquest curs oferirà Formació Professional Dual, un sistema formatiu que s’aplica per primera vegada a Catalunya i que s’inspira en el model alemany, el qual compagina la formació reglada i el treball remunerat.

En concret, Aldi ofereix als estudiants que hagin acabat l’ESO un contracte laboral, de 2 anys de durada, de 40 hores setmanals: 24 hores de treball remunerat com a col·laborador en alguna de les seves botigues, i 16 hores de formació a Barcelona (sense cap cost per a l’alumne) per a l’obtenció del títol oficial de Cicle Formatiu de Grau Mig de Tècnic en Comerç.

Els requisits per a optar a aquesta oferta de feina i formació són tenir entre 18 i 30 anys, estar en possessió, com a mínim, del Graduat en ESO, i tenir una clara vocació comercial.

Les persones interessades ja poden portar el currículum al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (avinguda Catalunya, 60). Durant aquest mes de setembre es recolliran les candidatures i es farà el procés de selecció. La data de començament del contracte és el 15 d’octubre.

Aquest dijous, 13 de setembre, a les 12 del migdia, hi ha prevista una sessió informativa al CTC per donar tots els detalls d’aquesta iniciativa pionera.