El jove pilot masquefí es recupera en aquests moments d’una fractura de tíbia i peroné després de brillar durant els dos primers dies de competició.

Els dies 11, 12 i 13 de maig, Portugal va acollir la primera cursa del de Hard Enduro XL Lagares Extreme. A la competició hi va prendre part el jove masquefí Àlex  Descalzo  Úbeda que, amb 13 anys d’edat, es va convertir en el pilot més jove de la graella junt amb el seu company d’equip Ivan Peydro.

Descalzo va ser un dels grans protagonistes de la competició aconseguint la primera posició, el primer dia, a l’endurocross; i una tercera plaça, el segon dia, en el pròleg que es va realitzar al port de Porto.

El tercer dia, després d’una gran sortida i de completar el mític salt del camió, es va lesionar degut al fort impacte en la recepció i, malgrat no caure de la moto, va haver d’abandonar per una fractura de tíbia i el peroné. En aquests moments, Àlex Descalzo Úbeda es recupera d’aquesta lesió amb l’objectiu de tornar a les pistes amb energies renovades i amb forces per aconseguir nous èxits esportius.