Alumnes de tercer curs de primària de l’Escola Font del Roure van visitar dilluns l’Ajuntament, on van ser rebuts a la Sala de Plens per l’alcalde, Xavier Boquete. L’activitat vol donar a conèixer als escolars com funciona el Consistori i quines tasques duu a terme.

“Quins serveis ofereix l’Ajuntament?” . “Ens pot fer un resum de la història de Masquefa?”. “Què és un regidor?”. “Li agrada ser alcalde?”. “Porta molta feina?” “Quan estarà enllestida la piscina coberta?” O “Què fa per a la gent jove i la gent gran?” són només algunes de les moltes preguntes que els joves alumnes van formular a l’alcalde.

Després d’atendre les seves explicacions els nens i nenes van fer un recorregut per les dependències municipals, on van conèixer les tasques que desenvolupen els diferents departaments de l’Ajuntament.

Amb aquestes visites es pretén apropar l’Ajuntament als vilatans més petits perquè coneguin com és i com funciona l’administració local. A la vegada, la iniciativa permet als responsables polítics conèixer les inquietuds, les visions i les propostes dels infants de Masquefa.