Masquefa s’adherirà un any més a la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Ho farà amb una àmplia agenda d’activitats organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació i l’Associació de Dones de Masquefa, una entitat sense ànim de lucre que vetlla perquè les dones del municipi i rodalies disposin d’un espai on poder compartir i gaudir d’experiències i activitats proposades entre totes. L’associació, que té la seu a l’antiga Fàbrica del Cartró (C/ Sant Antoni, s/n), disposa d’un bloc a Internet (http://adomaassociacidedonesdemasquefa.blogspot.com.es/). També està present a Facebook.

PROGRAMA
‘Amor?’, una exposició sobre la violència de gènere
Del 25 de febrer a l’11 de març a la Biblioteca

Exposició dels treballs del grup de gent gran del curs d’informàtica
Del 4 a l’11 de març al CTC

Portes obertes a les activitats de l’Associació de Dones de Masquefa
.Sevillanes (dilluns 4 de març a les 20h)
.Pilates (dimecres 6 de març a les 20h)

Cafès amb Història: ‘Dones a la Fàbrica’
8 de març, a les 18h, a la Biblioteca
*Si ets de les masquefines que van treballar a La Fàbrica Rogelio Rojo, t’esperem el dia 8, Dia Internacional de la Dona, per compartir experiències.

Sopar i ball
Dissabte 9 de març, a les 21h, a la Sala Polivalent

Tiquets per al sopar i ball
El preu del sopar i el ball és de 12 euros. L’àpat inclou fideuada de peix amb all i oli, postres, pa, aigua, vi i cava. Els tiquets es poden comprar a l’Ajuntament (C/ Major, 93) fins al dia 5 de març, de dilluns a divendres, de 12 a 2 del migdia.