Aquesta setmana finalitzaran els treballs d’ampliació i reforma que l’Ajuntament de Masquefa ha dut a terme a la caserna de la Policia Local per millorar les condicions de treball dels agents i l’atenció als ciutadans.

 L’actuació ha consistit en la reforma integral de les instal·lacions ja existents, situades al carrer de Sant Antoni, així com en la construcció d’una segona planta d’obra nova, la qual ha permès doblar l’espai del qual es disposava fins ara. Les noves dependències ocupen una superfície de més de 70 metres quadrats.

Amb aquests treballs de millora s’ha ampliat l’espai destinat a la recepció i l’atenció als ciutadans, que es troba a la planta baixa, on també s’han fet dos nous despatxos per als agents i l’arxiu. Així mateix, a la segona planta s’hi ha construït una sala de reunions i s’hi han habilitat dos vestuaris, un per a homes i un altre per a dones, a més dels serveis i les dutxes. La nova caserna destaca per la seva funcionalitat i està connectada amb l’edifici de l’Ajuntament.

Durant les setmanes vinents es procedirà a l’equipament de les instal·lacions. Serà aleshores quan s’hi traslladaran els agents del cos de seguretat, que des que van iniciar-se les obres d’ampliació i millora ocupen unes dependències situades al carrer Major.