Coincidint amb la Festa de l’Esport, el diumenge 8 de juny tindrà lloc a Masquefa una Cursa Popular oberta a tots els vilatans i vilatanes. Amb un trajecte de 3 quilòmetres, aquesta cursa familiar s’iniciarà a les 11 del matí al recinte Rogelio Rojo i acabarà al poliesportiu municipal.

 
 
Inscripcions
Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer anticipadament, del 28 de maig al 6 de juny, a la Torre dels Lleons (C/Crehueta, 33). Els interessats a apuntar-s’hi poden formalitzar les inscripcions de dilluns a divendres, en l’horari de 10 del matí a 2 del migdia, i el dilluns a la tarda (de 5 a 7). Per a més informació es pot trucar al 93 772 78 36 (Esports).
 
La Cursa Popular està oberta a tots els esportistes petits i grans. No hi haurà ni categories ni guanyadors, ja que l’objectiu és que hi pugui participar tothom qui ho vulgui.
 
Tots els corredors que creuin la meta i portin el dorsal seran obsequiats amb una samarreta. El repartiment dels dorsals es farà el mateix dia de la cursa, abans de la sortida, entre les 10 i 3/4 d’11 del matí. Per recollir-los és necessari portar el full d’inscripció.