Divendres 4 de novembre, els Ajuntaments de Masquefa i Piera organitzen una taula rodona on es donaran a conèixer els perfils més sol·licitats i les competències més ben valorades per part de les empreses de l’Anoia.

L’Ajuntament de Masquefa manté el seu ferm compromís amb l’impuls de projectes i activitats encaminades a millorar les competències de les persones en recerca activa de feina. Per tot plegat,, amb el suport de la Diputació de Barcelona, coorganitza de la mà de l’Ajuntament de Piera una nova sessió del programa “Apropa’t a l’empresa”. L’activitat es durà a terme divendres 4 de novembre (09:30 h.) al Teatre Foment de Piera (c/ de la Plaça, 17) i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del Servei d’Ocupació Local-Piera, trucant al telèfon 93 776 00 76 o enviant un correu electrònic a l’adreça empresaiocupació@ajpiera.cat.

La taula rodona anirà a càrrec de representants d’empreses i està dirigida específicament a les persones que estan en procés de recerca de feina. Durant la sessió es donaran a conèixer els perfils més sol·licitats i les competències més ben valorades per part de les empreses de l’Anoia i de les comarques més properes, i hi intervindran ponents de l’Alt Penedès, el Baix Llobregat, l’Anoia i el Vallès Occidental.

“Apropa’t a l’empresa” és un projecte realitzat conjuntament pels Ajuntaments de Masquefa i Piera amb el suport de la Diputació de Barcelona que té per objectiu oferir informació de primera mà que ajudi les persones a millorar i perfeccionar les seves candidatures i currículums professionals. Mitjançant trobades presencials amb representants d’empreses, els participants d’aquest programa tenen l’oportunitat d’escoltar en persona quins perfils professionals van més buscats, quines són les característiques que fan una candidatura més elegible que una altra, quines habilitats són les preferides per part de les empreses i quines són les claus per tal que el nostre CV sigui atractiu.