Masquefa tornarà a posar aquest cap de setmana el seu granet de sorra a La Marató de TV3, que diumenge, 15 de desembre, mobilitzarà tot el país per recaptar fons per a la investigació de les malalties neurodegeneratives. Amb el lema ‘La solidaritat no degenera’, aquest popular esdeveniment benèfic arriba aquest any a la 22a edició.

L’adhesió de Masquefa a La Marató és possible, un any més, gràcies al batec i a la solidaritat de les entitats, que no només diumenge, sinó que també el dia abans, dissabte, organitzaran diverses activitats per animar els masquefins a sortir al carrer i fer les seves donacions.

Les activitats donaran el tret de sortida el dissabte 14 amb una activitat del Club Slot Masquefa (voltes solidàries), i continuaran amb la Fira dels Encants de l’AMPA de l’Escola Font del Roure, una exposició i venda de manualitats de l’Associació de Propietaris de Can Parellada, la Fira de Santa Llúcia, també a càrrec de l’AMPA de l’escola Font del Roure, i una paella popular organitzada per l’Associació de Caçadors l’Esquirol, l’Associació de Propietaris de Can Parellada i la cafeteria del CTC. Per a dissabte també s’han programat una exhibició de hip hop de Dansa Urbana Associació Juvenil, l’actuació dels alumnes de l’Escola de Dansa Noemí Rubira, i un festival nadalenc del Club Patinatge Artístic Masquefa.

D’altra banda, diumenge gaudirem d’una activitat del Club Bàsquet Masquefa (la cistella solidària), de les pràctiques del Club de Tir Esportiu, i de dues exposicions i venda de manualitats de l’Associació de Propietaris de Can Parellada i l’Associació de Propietaris de Can Quiseró. A més, hi ha previstes una passejada de la Colla de Geganters i Grallers de Masquefa i la cantada de ‘Llúcies i Nicolaus’ de l’AMPA de l’Escola Vinyes Verdes de La Beguda.

L’Ajuntament agraeix al teixit associatiu que s’hagi implicat novament en la Marató de TV3 i demana a tots els masquefins que, un cop més, mostrin el seu ADN solidari i aportin el seu granet de sorra en la investigació de les malalties neurodegeneratives.

A més de participar en les activitats programades a Masquefa al llarg de tot el cap de setmana, també es poden fer donacions en les guardioles que des de fa setmanes ja s’han distribuït en els comerços.

(Consulteu el programa)

(Tota la informació sobre La Marató)