Quins són els límits d’una persona? Qui té més capacitat per aconseguir allò que es proposa? Arribarà abans una persona amb limitacions de mobilitat a aconseguir un objectiu que algú que ni tant sols s’ho proposa? Quin sentit té que un invident arribi al cim d’una muntanya? Què impulsa a una persona que ha perdut una ma a escalar una paret absolutament vertical de més de tres-cents metres? Vols saber les respostes a totes aquestes preguntes?

Aquest dissabte, a la Biblioteca de Masquefa, disCAPACITATS a la muntanya mostrarà un món impressionant de sentiments, de sensacions i d’emocions que moltes persones desconeixen. Una activitat on tothom hi és convidat i que no deixarà indiferent ningú. El Club Excursionista Anoia i l’Associació ALMA s’han unit per aquest esdeveniment i convida tothom a participar.

Juan Carlos Vázquez, alpinista i periodista, presentarà el seu llibre ¡Estamos en la cumbre! Discapacitados en la montaña i ens relatarà algunes de les seves experiències a la muntanya amb persones amb mobilitat reduïda. Tot seguit es presentarà l’associació RODAMUNT, entitat que promociona i organitza activitats a la muntanya amb persones amb poca mobilitat, amb la presència dels seus fundadors, que presentaran una cadira creada per accedir a la muntanya. El Club Excursionista Anoia i l’Associació ALMA parlaran de l’excursió que es realitzarà aquest diumenge amb la companyia de RODAMUNT. Dues persones de Masquefa, amb mobilitat reduïda, faran una sortida pels camins i rieres dels voltants de la vila i on les barreres arquitectòniques no significaran cap problema per a sortir a donar un vol per les vinyes. La matinal s’acabarà amb una botifarrada popular on tots els participants estaran convidats.

L’activitat és gratuïta però cal que feu reserva els que vingueu a la sortida de diumenge

PROGRAMA

Dissabte 30 d’abril, a la Biblioteca, a les 19 h

Presentació del Llibre ¡Estamos en la cumbre! – Discapacitados en la montaña a càrrec del seu autor Juan Carlos Vázquez, alpinista i periodista.
Presentació de l’associació RODAMUNT, entitat que promociona i organitza activitats a la muntanya amb persones amb mobilitat reduïda, a càrrec dels seus fundadors.
Presentació de l’excursió que se celebrarà a l’endemà diumenge amb l’associació RODAMUNT.

Diumenge 1 de maig, al Parc Font del Roure, a les 9 h

Excursió amb l’associació RODAMUNT i dues persones amb mobilitat reduïda de Masquefa amb cadires Joëlette. L’excursió acabarà a les 12 h amb una botifarrada popular al Parc de la Font del Roure. Tothom hi és convidat.
Organitza: Club excursionista Anoia i Associació ALMA
Col•labora: Ajuntament de la Vila de Masquefa, RODAMUNT, Carnisseria MARVI i Punt Taronja

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Correu electrònic: ceanoia@hotmail.com

Divendres de 19 a 21h al Club Excursionista Anoia (carrer Crehueta, 33 – Masquefa)