El Futbol Club Masquefa ha organitzat per a aquest cap de setmana, 2 i 3 de juliol, la primera edició del Trofeu Juan Llamas, en què el futbol base serà el gran protagonista. Està previst que en la competició, que tindrà lloc al nou camp de futbol de gespa artificial, hi prendran part els equips de 7 clubs: Sant Andreu de la Barca, Barceloneta, El Prat, La Florida, Carme, Sant Feliu i els amfitrions, el FC Masquefa.

Del club masquefí hi jugaran l’equip promeses, els dos equips prebenjamins, els dos benjamins, els dos alevins, l’infantil i el juvenil, a més del primer equip i l’equip de veterans. L’entrada al trofeu és gratuïta.

D’altra banda, el futbol base masquefí va prendre part el 18 i 19 de juny en el sisè Top Ten Cup que es va disputar a Tordera amb la participació de 33 clubs de Catalunya, el País Basc i Andorra. Fins a 96 equips van jugar un total de 174 partits en 16 camps de futbol.

En aquest macrotorneig el FC Masquefa va tenir una actuació destacada. L’equip promeses va ser tercer de la seva categoria, igual que el prebenjamí i el benjamí. A més, els dos equips alevins van quedar sisens i setens, i l’infantil setè.