La piscina municipal d’estiu ja és una realitat. El nou equipament s’inaugurarà aquest divendres, 17 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, amb un acte públic obert a tothom. A partir de les 8, hi haurà música en directe i servei de bar. A més, durant tot el cap de setmana –dissabte i diumenge- hi haurà portes obertes, amb entrada gratuïta, i diverses activitats complementàries.

Dissabte es faran portes obertes de les 11 del matí a les 8 del vespre. Els assistents podran participar en una doble sessió de zumba, a 2/4 de 12 del migdia i a les 6 de la tarda, i dues sessions d’aquagym a 2/4 d’1 i a les 7. També hi haurà entrada lliure a les instal·lacions de pàdel des de les 11 del matí fins a les 2 de la tarda.

Diumenge, hi haurà portes obertes de les 11 del matí a les 8 del vespre, amb una sessió de zumba a 2/4 de 12 del migdia, i una d’aquagim a 2/4 d’1.

Les noves instal·lacions, situades a la zona del camp de futbol, inclouen una piscina d’adults –amb unes dimensions de 25 x 12,5 metres, una làmina d’aigua de 312,5 m2 i una profunditat que oscil·la entre 1,30 i 1,80 metres- i una segona piscina per a infants –de 12,5 x 11 metres, una làmina d’aigua de 140 m2 i una profunditat d’1 metre. En aquest segon vas s’hi ha fet també una zona d’spa i una zona d’aigua per a nadons amb una profunditat de només 30 centímetres.

Les dues piscines estan envoltades per una gran platja de gespa de 1.650 m2, on s’han instal·lat 14 para-sols. També s’hi ha fet una caseta de fusta que acull la recepció i la zona de bar, així com un parc infantil amb un vaixell gronxador.

La nova piscina d’estiu se suma al complex esportiu que avui ja acull el camp de futbol municipal de gespa artificial, les pistes de pàdel i també un nou gimnàs que tot just acaba d’entrar en funcionament.

L’estrena d’aquesta piscina descoberta és l’inici d’un projecte molt més ambiciós. De fet, la piscina d’estiu és la primera fase de la futura piscina coberta de Masquefa, amb la qual l’Ajuntament vol resoldre una assignatura que el municipi té pendent: poder disposar d’un equipament que doni servei tant a l’estiu com a l’hivern, evitant així que els masquefins hagin de marxar fora. La piscina d’estiu ja s’ha construït de manera que, en una segona fase, se’n pugui fer el cobriment amb una coberta retràctil.

Ja pots fer-te l’abonament de temporada
A més de les entrades puntuals i els packs, que es poden adquirir a la guixeta de la piscina, els banyistes també poden fer-se un abonament, a preus avantatjosos, per a tota la temporada d’estiu.

Els abonaments s’han de fer a l’Ajuntament (C/ Major, 93), de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 2 del migdia. Hi ha diferents preus en funció de l’edat i del número de membres de la unitat familiar. A l’hora de fer-se l’abonament cal portar el DNI i una fotografia mida carnet. Els abonaments a la piscina també donen dret a un descompte del 10% en les pistes de pàdel i el gimnàs durant la temporada d’estiu.

ABONAMENTS PER A LA TEMPORADA D’ESTIU
(Del 18 de juliol al 13 de setembre)

● Infantil (5 a 14 anys): 20€
● Joves (15 a 24 anys): 23,75€
● Adults (25 a 64 anys): 28,75€
● Gent gran (a partir de 65 anys): 20€
● Família de dos membres: 47,25€ (*)
● Família de tres membres o més: 60€ (*)

(*) Per acollir-se als abonaments de família, caldrà justificar l’empadronament en el municipi de Masquefa, així com un certificat de convivència en el mateix habitatge. Aquest document es pot sol·licitar gratuïtament a l’Ajuntament.

ALTRES

● Pack de 10 banys: 27€
● Col·lectius (centres escolars): 2€

ENTRADES PUNTUALS

● Infantil (5 a 14 anys): 2,50€ (laborables) / 3,50€ (cap de setmana)
● Joves (15 a 24 anys): 3,50€ (laborables) / 4,50€ (cap de setmana)
● Adults (25 a 64 anys): 5€ (laborables) / 6€ (cap de setmana)
● Gent gran (a partir de 65 anys): 2,50€ (laborables) / 3,50€ (cap de setmana)