Els voluntaris de Protecció Civil continuaran aquest cap de setmana la campanya solidària que estan duent a terme per a aconseguir joguines i aliments per a les famílies amb més necessitats.

Tómbola solidària
Dissabte i diumenge, coincidint amb la celebració del Mercat Medieval, Protecció Civil organitzarà una tómbola solidària al jardí del CTC. S’hi podran comprar les joguines de segona mà i en bon estat que els voluntaris han aconseguit recollir fins al moment gràcies a les donacions dels masquefins, que van portar-les a la caravana solidària que els dies 27 d’octubre i 3 de novembre es va instal·lar a l’entrada de Can Parellada. En la tómbola també es podran adquirir les joguines que s’han recollit a la llar d’infants La Baldufa, que s’ha sumat a la iniciativa.

Amb els diners que s’obtinguin amb la tómbola es compraran joguines noves que es faran arribar als infants de les famílies amb més dificultats perquè aquestes festes de Nadal no es quedin sense la màgia de rebre un regal.

Recollida d’aliments i joguines noves
Paral·lelament a la tómbola solidària, aquest dissabte i diumenge Protecció Civil continuarà amb la recollida de joguines, tot i que a partir d’ara s’haurà de tractar només de joguets nous.

Aquest any, i per primera vegada, Protecció Civil també està fent una recollida d’aliments simultàniament a la de joguines. Tant dissabte com diumenge tothom podrà portar aliments i productes de primera necessitat a la carpa instal·lada al jardí del CTC.

La campanya continuarà els dissabte 17 i 24 de novembre, i 1 de desembre. Aleshores la caravana solidària tornarà a instal·lar-se a l’entrada de Can Parellada per recollir les joguines noves i els aliments que aportin els masquefins. Hi serà de les 10 del matí a les 3 de la tarda.

Recollida a domicili
A més Protecció Civil ha organitzat un servei de recollida a domicili per a les persones que no puguin desplaçar-se fins als punts de recollida. Només han de trucar al 670 060 718 o escriure un correu electrònic a info@pcmasquefa.cat, i els passaran a buscar les joguines i els aliments.

Aquesta iniciativa solidària compta amb el suport de la Policia Local i l’Ajuntament de Masquefa. Els organitzadors apel·len a la generositat dels masquefins i els animen a participar-hi aportant joguines i aliments.