El municipi s’adhereix un any més al Dia Universal dels Drets de l’Infant amb l’organització diumenge 20 de novembre d’una festa popular. El mateix diumenge també es durà a terme l’acte de presentació de la reforestació del turó.

L’Ajuntament de Masquefa, amb la voluntat de refermar la seva aposta prioritària per la sensibilització, promoció i defensa dels drets dels infants, es torna a sumar enguany a la commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant, una diada anual per difondre i sensibilitzar a la població sobre els drets de la infància.

Diumenge 20 de novembre, l’Ajuntament i el Centre d’Esplai Giravolt, amb la col·laboració de la Fundació Catalana de l’Esplai, organitzen al carrer Crehueta una festa popular per reivindicar el dret al lleure dels infants i per posar de manifest el paper cabdal que aquest té en el desenvolupament i en l’educació dels nens i nenes. De les 11 h. a les 13:30 h. es celebraran en aquesta zona del municipi diverses activitats lúdiques, culturals i reivindicatives amb l’objectiu de fomentar, des d’un ambient de diversió familiar, una reflexió sobre els drets dels infants.

En l’organització d’aquesta festa s’hi han sumat també les entitats: L’Alzinar Societat Recreativa i Cultural, Associació Gimnàstica Masquefa, Associació Alma i Club Patinatge Artístic de Masquefa, a qui l’Ajuntament agraeix la seva implicació.

El mateix diumenge 20, a les 10 del matí, també es durà a terme l’acte de presentació de la reforestació del turó, que tindrà lloc a darrera del CRARC i de l’Institut. Per tal de recuperar aquest espai verd que es va cremar, s’han dut a terme diverses actuacions, entre elles la plantada d’arbres. Diumenge s’oferirà un esmorzar de coca i xocolata per a tothom que vulgui apropar-se i visitar aquest espai, i els agents rurals explicaran mesures sobre la prevenció d’incendis i reforestació. En l’acte hi col·laborarà l’Associació de Defensa Forestal de Masquefa.