L’Ajuntament de Masquefa i la Biblioteca municipal conviden els veïns a gaudir de la lectura al llarg dels propers mesos i a gaudir de les activitats que s’organitzaran a l’equipament.

La Biblioteca municipal de Masquefa començarà aquest mes de juliol el nou horari d’estiu. Fins el 31 d’agost, com ja és habitual, l’equipament modificarà les seves hores d’obertura i de tancament amb l’objectiu d’adaptar-se a la dinàmica estival.

Així, de dilluns a divendres l’horari serà de 15:30 h. a 21 h.; els dimecres, de 10 h. a 13:30 h.; i els dissabtes l’espai romandrà inactiu. La Biblioteca i la Bústia de Retorns, a més, tancaran per vacances del dilluns 31 de juliol al diumenge 20 d’agost (ambdós inclosos). Finalment, l’horari de l’equipament també es veurà alterat durant la celebració de la Festa Major. En aquest sentit, dimecres 19 de juliol l’espai tancarà a les 19 h.; i els dies 20 i 21 de juliol, l’equipament no obrirà les seves portes.

Aprofitant l’arribada de l’estiu, l’Ajuntament de Masquefa anima els veïns a visitar la Biblioteca municipal, escollir un llibre, gaudir de la lectura, i participar de les diferents propostes lúdiques i culturals que acollirà l’equipament.