El projecte va dirigit a cuidadors no professionals de persones amb dependència i té com a objectiu dotar als participants d’informació, acompanyament, suport psicològic i assessorament.

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Masquefa, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Fundació Uszheimer, posa en marxa aquest mes d’octubre una nova edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM).

El GSAM és un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua dirigit a tots els cuidadors no professionals que tinguin al seu càrrec persones dependents. Els objectius del grup, dirigit per un psicòleg, són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès. Per tot plegat, el curs s’estructura en un total de 10 sessions grupals gratuïtes, d’una hora i mitja, que començaran el proper dilluns 16 d’octubre (de 10:30 h. a 12 h.).

Les persones interessades en prendre part del projecte poden formalitzar les seves inscripcions al Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa. Per a més informació, l’Ajuntament habilita el telèfon 93 772 78 28.