Temps de Joc 2023

La Regidoria d’Educació impulsa aquest espai amb activitats diàries per al lleure dels infants i perquè pares i mares tinguin més temps. Inscriu-te en aquest enllaç. 

Aquest Nadal, la Regidoria dEducació posa a disposició de les famílies masquefines una nova edició de l’espai ‘Temps de Joc’. Els dies 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener, s’ofereixen activitats temàtiques per als infants d’I3 a 6è que afavoreixen la creació, la imaginació, l’experimentació, el joc col·laboratiu i la diversió, durant el temps de vacances escolars. 

No es tracta d’un casal: és un catàleg d’activitats de 9 a 13 h a l’Escola El Turó, on poden apuntar-se els infants. A més, el servei està pensat per donar temps a mares i pares; i que els infants gaudeixin d’alguns dies de lleure amb altres infants.  

Cada dia d’activitat té un nombre màxim de 30 places i per a participar-hi cal fer inscripció prèvia obligatòria. Les inscripcions estaran obertes a partir de l’11 de desembre de 2023 en aquest enllaç. També hi trobaràs la programació completa. 

Tenen prioritat en l’accés: famílies monoparentals, famílies amb altres càrregues en l’àmbit de les cures, dones en situació de violències masclistes, dones en situació d’atur de llarga durada, dones de més de 52 anys, dones migrades i dones sense xarxa de suport. Si sou d’aquest col·lectiu i us trobeu sense plaça el dia que necessiteu, contacteu a través de tempsdejoc@masquefa.net 

Del 13 al 20 de desembre hi ha un límit de quatre inscripcions màximes per infant. A partir del 20 de desembre, sempre que hi hagi places lliures, es podrà ampliar la inscripció a més dies. Si hi ha vacants, es podrà fer inscripció fins a les 15 h del dia abans en què es vol participar (exemple: vull portar el meu fill o filla el 22/12, puc fer la inscripció màxim fins a les 15 h del dia 21, sempre que hi hagi places lliures).

El preu és de 2 euros per dia i infant que es paguen en el moment de fer la inscripció amb targeta bancària. Una vegada fet el pagament no es retornarà l’import sota cap circumstància.