Els treballs comportaran restriccions d’aparcament durant els dies 20 i 21 de novembre als carrers Pirineus (Can Quiseró) i Principat d’Andorra (El Maset) i a l’avinguda Gran Via Diagonal (El Maset).

La construcció de la passarel·la que permetrà connectar les urbanitzacions de Can Quiseró i El Maset encara aquest mes de novembre la seva fase final. Hi ho fa, un cop ja instal·lada la base i els ancoratges, amb l’habilitació de la part central de l’estructura: una passera metàl·lica de 78,30 metres de longitud i dues passeres de fusta de 80,50 metres.

Els treballs es duran a terme el 20 i 21 de novembre i degut a la complexitat de l’actuació, i amb l’objectiu de garantir la plena seguretat d’operaris i vianants, es duran a terme al llarg d’aquests dos dies restriccions de trànsit en els diferents vials per on circularan fins al torrent del Salt de Can Llopart les grues de gran tonatge encarregades d’executar la instal·lació de la part central de l’estructura. En concret, quedarà restringit l’aparcament als carrers Pirineus (Can Quiseró) i Principat d’Andorra (El Maset) i a l’avinguda Gran Via Diagonal (El Maset).

La col·locació de les passeres està prevista pel dijous 21 de novembre a les 11 h, aproximadament; mentre que durant el dia 20 es duran a terme els moviments d’aproximació.

L’Ajuntament de Masquefa demana disculpes per les molèsties que pugui generar aquesta actuació i agraeix la col·laboració dels veïns en el desenvolupament dels treballs.