Les sessions tindran lloc els dies 14 de novembre i 12 de desembre i per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça masquefa@miradalocal.cat.

Quan es compleix poc més d’un any de l’inici del cicle ‘Parlem de Masquefa’ l’Ajuntament de Masquefa aposta per consolidar i potenciar aquest projecte participatiu amb nou contingut fruit de la bona rebuda que la proposta ha tingut entre els masquefins al llarg dels darrers mesos.

Així, amb el doble objectiu d’atendre els suggeriments i demandes fets pels masquefins durant l’arrencada del cicle i de fer arribar la convocatòria a tots els col·lectius, el consistori obrirà a tota la població la possibilitat de prendre part de les properes trobades, que tindran lloc els dies 14 de novembre i 12 de desembre al CTC.

En aquest sentit, a les sessions hi seran presents veïns escollits aleatòriament a través de trucades telefòniques realitzades durant les setmanes prèvies i aquelles persones que, voluntàriament, s’inscriguin per participar del projecte.

En què consisteixen les trobades?

A cada trobada, els participants prenen part d’una conversa directa amb l’alcalde de Masquefa per parlar obertament i de forma serena sobre les inquietuds, preocupacions, opinions i propostes que tinguin al voltant del present i futur de la vila. Les sessions, a la vegada, també són una oportunitat per traslladar de primera mà a la ciutadania i debatre els projectes i serveis.

Amb aquesta iniciativa, doncs, el govern municipal aposta per aprofundir en el govern obert i la democràcia participativa a Masquefa.

Com hi puc participar?

Totes les persones interessades cal que s’inscriguin prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça masquefa@miradalocal.cat, indiciant el nom i cognoms, un telèfon de contacte i l’adreça del domicili.

La data límit per inscriure’s a la sessió del 14 de novembre és el dia 7 de novembre; mentre que per a la trobada del 12 de desembre, les inscripcions es poden realitzar fins al 5 de desembre.