La passarel·la permetrà unir ambdues urbanitzacions de forma segura, òptima i adaptada i creuar tot el municipi de punta a punta sense necessitat de transitar en cap moment per la carretera.

Finalitzat ja el desbrossament inicial de la zona d’actuació, aquesta setmana l’Ajuntament de Masquefa ha donat el tret de sortida als primers treballs de construcció de la passarel·la que enllaçarà Can Quiseró amb El Maset.

El projecte executat per l’empresa Constructora de Calaf –amb un cost de 653.725,97€– consisteix en la construcció d’una passera central metàl·lica sobre el torrent del Salt de Can Llopart de 78,30 metres de longitud i dues passeres de fusta de 80,50 m. en total, amb un nou itinerari d’un total de 230 m. de longitud i 3 m. d’amplada.

Per a creuar els torrents existents s’utilitzaran estructures sense piles intermèdies que permetran respectar els condicionants hidràulics i es realitzarà un disseny respectuós amb l’entorn natural per evitar l’impacte ambiental sobre el territori. A més, es donarà preferència a materials naturals i ecològics i amb facilitat de manteniment.