Les classes començaran el 12 de setembre i les sol•licituds es poden presentar al mateix centre fins el dia 16. DESCARREGA’T el fulletó informatiu AQUÍ


Aquest mes de setembre arrenca a Masquefa el curs 2016/17 de l’Aula de Música. L’activitat al centre començarà el dilluns dia 12 i les persones que estiguin interessades poden presentar la seva inscripció fins el divendres 16 de setembre. Ho poden fer de forma presencial, a l’edifici Cal Tenas, en horari de 16h a 20h; enviant un correu electrònic a l’adreça amacat.masquefa@gmail.com; o trucant al telèfon 93 131 83 11.

L’Aula de Música de Masquefa ofereix classes de piano, clarinet, bateria, baix elèctric, flauta, saxo, violí, veu, guitarra elèctrica i espanyola, coral gospel, combo, big band i llenguatge musical. El centre, a més, imparteix un ampli ventall de cursos dirigits específicament als diferents segments d’edat, com ara el curs “Sensibilització I-II-III”, per a infants d’entre 3 i 6 anys; el curs “Iniciació I-II”, centrat en alumnes entre els 6 i els 8 anys; “Bàsic I-II-III-IV”, dirigit a majors de 8 anys; i “Joves i Adults”, un curs especialitzat per a persones majors de 12 anys.