El III Saló de Famílies Nombroses de Catalunya és un esdeveniment que reuneix els productes i serveis que més necessiten les grans famílies, amb les millors condicions en ofertes, descomptes i facilitats de finançament exclusives per a aquestes llars. Allà podreu resoldre tots els dubtes, conèixer els avantatges de ser una gran família, mentre que els més petits podran gaudir d’un espai d’activitats d’oci, tallers i activitats educatives. Tot això en un espai pensat per a tota la família, amb conferències, per als pares, sobre temes de gran interès des del punt de vista familiar.

El III Saló de Famílies Nombroses se celebrarà el 7 i 8 de novembre a Fira de Barcelona (recinte Córner) a Plaça Espanya.

Els horaris són:
Dissabte 7 de novembre: 11:00 h-20: 00 h.
Diumenge 8 de novembre: 11:00 h-19: 00 h

L’entrada és totalment gratuïta per a totes les famílies nombroses; només cal descarregar les invitacions aquí i presentar-les a l’entrada acompanyades del títol o carnet de família nombrosa.

El III Saló de Famílies Nombroses de Catalunya és un esdeveniment organitzat per l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC), entitat sense ànim de lucre que treballa en la promoció i defensa dels drets de les famílies nombroses.