La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà enguany un total de sis concerts de gran qualitat i d’estils diversos per a commemorar el seu desè aniversari.

El Masquefa sona bé reprèn amb força la seva programació aquest any 2023 de la mà de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i amb la coordinació i producció musical de Jordi Tomàs. Aquest cicle estable de concerts mostra així la seva ferma voluntat de seguir promocionant i divulgant la música a la vila en una edició que serà molt especial.

I és que enguany el Masquefa sona bé celebra una gran efemèride: el seu desè aniversari. I ho fa consolidat com un esdeveniment estable que eixampla i estén la divulgació musical a la vila, i com un projecte cultural plenament arrelat al municipi i capaç d’atraure a artistes i grups de gran prestigi i talent que actuació rere actuació fan les delícies de tots els assistents. No en va, des de l’any 2014 s’han celebrat a Masquefa un total de 10 temporades i 58 concerts dins aquest cicle.

Per a aquesta desena edició s’han programat un total de sis actuacions a la Sala Polivalent de la Fàbrica Rogelio Rojo, una programació de gran qualitat que abasta estils diversos i presenta músics i propostes de prestigi:

  • Barcelona Art Orchestra (12 de març)
  • Orquestra de Cambra Terrassa 48 (16 d’abril)
  • Sabor de Gràcia (14 de maig)
  • Barcelona Gospel Messengers (18 de juny)
  • Gema 4 (17 de setembre)
  • Cobla Montgrins (29 d’octubre)

Tota la programació i la informació sobre els grups i artistes es pot consultar en aquest enllaç.

Finalment, cal apuntar que, després de quatre exitoses convocatòries del Premi de composició per a música de cobla Masquefa i Montgrins, s’ha decidit enguany canviar el format de premi per l’estrena de dues obres d’encàrrec, que s’interpretaran en un concert bianual de la Cobla Montgrins. En aquest nou format del concert de cobla Masquefa i Montgrins els compositors convidats del 2023 són Jordi Molina i Dani López.