Dissabte 3 de juny, l’avinguda de la Línia, el carrer Rogelio Rojo, l’avinguda Maresme i les instal·lacions del voltant acolliran un ampli ventall d’activitats lúdiques.

Dissabte 3 de juny Masquefa acollirà la desena edició de la Fira de la Infància i la Joventut; un projecte organitzat per l’Ajuntament i que convida veïns, entitats, comerços, empreses i voluntaris a compartir una jornada lúdica i festiva dirigida a infants i joves. La Fira tindrà lloc a partir de les 11 h. L’activitat s’allargarà fins a les 14 h. i de les 16:30 h. a les 19:30 h. La jornada es desenvoluparà a l’avinguda de la Línia, al carrer Rogelio Rojo, a l’avinguda Maresme i a les instal·lacions del voltant.

En aquest sentit, els participants podran gaudir d’un ampli i variat ventall de propostes; entre elles, una paella popular, tallers, jocs i activitats per a totes les edats i actuacions a càrrec d’entitats del municipi. A més, els visitants també podran participar dels actes de commemoració del 20è aniversari de l’Associació de Defensa Forestal (ADF) de Masquefa, que inclouen una exhibició de moto-serra des de les 11 h. a les 13:30 h. a la cantonada del carrer Santa Clara amb avinguda La Línia. A les 19:30 h., clouran els estands i la Fira posarà el punt i final amb els combos de l’Aula de Música i la traca i el correfoc infantil.

L’Espai Jove està adreçat a nois i noies a partir de 12 anys i comptarà, durant tot el dia, amb activitats esportives, lúdiques, musicals i exhibició de graffitis.

L’Ajuntament de Masquefa posa en valor la col·laboració i la implicació dels comerços, empreses i entitats de la vila en l’organització d’aquesta desena edició de la Fira i convida tots els masquefins a participar activament de la paellada popular i de les diferents activitats que s’inclouen dins el programa de la Fira de la Infància i la Joventut d’enguany.