El 7 i 8 de maig La Beguda Alta i Baixa es vestirà de gala per commemorar una de les seves celebracions més arrelades.  

La Beguda Alta i Baixa ja escalfa motors per celebrar la Festa del Roser, una de les festivitats més esperades de tot l’any i una tradició ja plenament arrelada entre els veïns.

Enguany la celebració tindrà lloc el 7 i 8 de maig i ho farà amb una edició molt especial. I és que enguany la Societat Recreativa Unió Begudenca, l’entitat organitzadora d’aquesta festivitat, commemora el seu centenari.

Dissabte 7 de maig

La Festa del Roser 2022 començarà a les 18 h amb l’activitat infantil “La volta al món en uns quants contes”, un espectacle mòbil on l’escenari anirà canviant, començant per la plaça de l’Església i finalitzant a l’envelat.

A les 19.30 h es farà la inauguració del centenari de la Societat Recreativa Unió Begudenca. I tot seguit es podrà gaudir d’una exposició de fotografies i d’un sopar popular. En aquest sentit, els tiquets per al sopar (10€ per a socis i 13€ per a no socis) es poden adquirir al cafè de l’envelat a partir del 22 d’abril i fins al 3 de maig. El menú consistirà en un còctel de gambes, estofat amb bolets i gelat.

Diumenge 8 de maig

I ja l’endemà, diumenge 8 de maig, a les 11.30 h es farà una cercavila de gegants que començarà a la plaça de l’Església i finalitzarà a l’envelat. Hi participaran les colles geganteres de Masquefa, Sant Esteve Sesrovires i La Beguda.

I a les 12.30 h la Festa del Roser finalitzarà amb un concert-vermut a l’envelat, amb l’actuació del duet La Catalana.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a participar de la festivitat i a gaudir de les diferents propostes que arriben de la mà la Societat Recreativa Unió Begudenca.