L’Ajuntament oferirà al llarg d’aquest 2018 un variat programa d’activitats que inclou sortides culturals, balls populars, xerrades sobre diverses temàtiques centrades en Masquefa, un curs de fotografia i la tercera edició del Concurs de Fotografia Instagram. Consulta el programa d’activitats.

Aquest mes de febrer, es dóna el tret de sortida a una nova edició de ‘Fem Cultura’, un programa impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa i que té com a objectiu difondre i promoure la cultura a través de l’organització de temporades estables d’activitats culturals. Al llarg d’enguany, el consistori oferirà als masquefins un extens i complet programa de propostes que inclou sortides, balls populars i xerrades sobre múltiples temàtiques.

Fins a finals del mes de desembre, es realitzaran prop d’una trentena d’activitats. Esther Ibáñez, regidora de Cultura, assegura que “enguany, amb l’objectiu de potenciar el projecte, el programa inclourà com a gran novetat la fotografia, amb el curs de fotografia i la tercera edició del Concurs de Fotografia Instagram com a grans exponents”. En aquesta línia, Ibáñez avança que “també apostem per renovar el format de les xerrades, que aquest 2018 tindran com a temàtica temes i qüestions d’interès de la nostra vila”.

Balls populars

La Sala Polivalent acollirà fins al 23 de desembre un total de 16 actuacions a càrrec del ‘Grup Choffers’, ‘Duet Amor’, ‘Som-hi Band’ i ‘Duo Melody’. Els balls començaran a les 18 h. i tindran un preu simbòlic de 2€.

Sortides culturals

El ‘Fem Cultura’ 2018 inclou un total de sis sortides culturals a diferents punts de Catalunya. La primera d’elles, el 17 de març, a la Casa de les Punxes i Sant Pau recinte modernista. El programa, però, també portarà enguany al masquefins a les Coves de Salnitre (28 d’abril), la Ciutadella Ibèrica i Castell de Santa Creu de Calafell (26 de maig), Besalú (16 de juny), el Monestir de les Avellanes i Fira del Torró (13 d’octubre) i el Parc Güell (10 de novembre).

Xerrades

La Biblioteca Municipal serà l’espai escollit al llarg d’aquest 2018 per dur a terme un total de cinc conferències sobre diferents temàtiques relacionades amb Masquefa i a càrrec d’experts i professionals: ‘Perquè fem excavacions paleontològiques a Masquefa’ (16 de març), ‘Masquefa, el paradís perdut fa 11 milions d’anys’ (11 de maig), ‘Masquefa a l’univers’ (26 d’octubre), ‘Masquefa a la prehistòria’ (data per confirmar) i ‘Masquefa, carrer de Barcelona’ (data per confirmar).

III Concurs de Fotografia Instagram – Masquefa 2018

. Temàtica: ‘Festivitats a Masquefa’
. Més informació: cultura@masquefa.net

Curs de Fotografia

. Dates: 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 i 28 d’abril
. Horari: divendres, de 18 h. a 20 h.; i dissabte, de 10 h. a 12 h.
. Més informació: cultura@masquefa.net