Les inscripcions es podran formalitzar del 23 al 27 de setembre a l’EBM La Baldufa, de 09.30 h a 12 h; mentre que el 19 de setembre es durà a terme una jornada de portes obertes per a totes les famílies interessades, en horari de 10 h a 11.30 h. Consulta el díptic informatiu.

L’Ajuntament de Masquefa torna a posar en marxa aquest curs 2019/2020 els Espais Familiars, un servei que ofereix assessorament i suport als pares i mares en la criança i l’educació dels seus fills i filles de 0 a 3 anys. Les sessions començaran l’1 i 2 d’octubre i es faran a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa (C/ Rogelio Rojo, 30) dos cops per setmana: cada dimarts, de les 09.30 h a les 11.30 h, per als infants 2 a 18 mesos; i dimecres, de 09.30 h a 11.30 h. per als de 18 a 36 mesos.

Les famílies interessades podran fer les inscripcions del 23 al 27 de setembre a la mateixa Escola Bressol Municipal La Baldufa, de 09.30 h a 12 h. I el preu del servei és de 10 euros mensuals.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al centre o trucar al 93 772 50 11. A més, el dia 19 de setembre, de les 10 h a les 11.30 h, es farà una primera sessió de portes obertes per tal que tots els pares i mares que ho desitgin puguin assistir als Espais Familiars i veure el funcionament d’aquest servei i els avantatges i beneficis que comporta tant per als pares i mares com per als mateixos infants.

Els Espais Familiars compten amb el suport d’una educadora especialista en primer cicle d’educació infantil, la qual s’encarrega de dinamitzar les sessions. Els mateixos pares i mares participants són els qui proposen els diversos temes a tractar, com per exemple l’alletament, l’alimentació, la son, les rebequeries i els límits, el control d’esfínters, els hàbits o l’inici de l’escola, entre molts altres.

El servei ofereix suport a les famílies amb infants de 0 a 3 anys que no porten els seus fills a l’escola bressol però volen que aquests comparteixin estones de joc i aprenentatge amb altres nens i nenes. També representa un punt de trobada per a pares i mares amb ganes d’intercanviar experiències, dubtes i neguits sobre la criança i l’educació dels fills i filles.