Associació del Grup de Vountaris a Masquefa

A Masquefa s’ha creat l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa. Aquest grup va néixer d’una iniciativa de la Comissió de la Mobilitat i Supressió de Barreres Arquitectòniques del Consell de Participació i Convivència de Masquefa. I compta amb el suport tècnic, logístic i econòmic de la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Masquefa.

L’objectiu d’aquesta Associació és ajudar a les persones necessitades o amb demandes socials concretes de Masquefa. Les accions que es preveuen portar a terme són fer companyia als avis, donar suport a les famílies amb malalts a casa, fer reforç escolar a infants amb problemàtiques concretes i reciclar roba i altres materials. Els primers projectes que s’endegaran seran ajudar a les persones grans i el servei de reciclatge.

L’Associació del Grup de Voluntaris ha iniciat una campanya de captació de voluntaris. Poden ser voluntàries totes aquelles persones majors de 18 anys que tinguin ganes de dedicar part del seu temps a ajudar als altres. Les persones que es facin voluntaris rebran formació continuada i treballaran en equip per tal d’ajudar als més necessitats.

Si vols ser voluntari/a d’aquesta Associació pots adreçar-te al C. Sant Antoni 1, de Masquefa, els dilluns i dimecres de 18 a 20 hores, trucar al telèfon 93 772 67 94, o bé, escriure a agvmasquefa@gmail.com.