L’Ajuntament de Masquefa ha activat un pla especial d’actuació per la nevada que des d’aquesta matinada afecta el municipi i bona part de Catalunya. Des de les 6 del matí els operaris de la Brigada Municipal estan escampant sal pels carrers, i també estan actuant 7 màquines per treure neu.

Degut a les importants afectacions que la nevada està ocasionant en la xarxa viària del país, i la impossibilitat dels professors de desplaçar-se, tant les llars d’infants, com les escoles i l’institut de Masquefa romanen avui tancades durant tot el dia.

Tot els serveis municipals resten oberts, però amb serveis mínims.

Per a informació i incidències podeu contactar amb la Policia Local de Masquefa (93 772 60 25).

En cas d’emergències cal trucar al 112.

El telèfon d’informació al ciutadà és el 012.
 

Més informació
Podeu consultar les previsions meteorològiques a la pàgina web del Servei Meteorològic de Catalunya, a l’adreça www.meteo.cat.

Si voleu conèixer les possibles afectacions en la xarxa viària podeu connectar-vos a la pàgina web del Servei Català del Trànsit (www.gencat.cat/transit).

Per saber l’estat del servei dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya podeu connectar-vos a la pàgina web www.fgc.cat o bé trucar al 93 205 15 15.

També trobareu consells i recomananacions de seguretat davnat nevades i glaçades al web del Departament d’Interior de la Generalitat.