Davant la vaga iniciada avui, dia 2 de juny, pels treballadors de l’empresa FCC, que en el cas de Masquefa duu a terme la recollida selectiva (paper-cartró, envasos i vidre), l’Ajuntament informa:
 
– S’han decretat serveis mínims per garantir el servei, però els contenidors no es buidaran amb la periodicitat habitual.
– Es demana als vilatans i vilatanes que procurin minimitzar la producció d’aquest tipus de deixalles (paper-cartró, envasos i vidre).
-És recomanable plegar els cartrons i aixafar els envasos de plàstic perquè ocupin menys volum a l’hora de dipositar-los en el contenidor.
-La vaga afecta només el servei de recollida selectiva. Els serveis de recollida dels residus sòlids urbans (els que van al contenidor verd) i de la fracció orgànica no es veuen afectats.
 
Lamentem les molèsties que aquesta vaga, totalment aliena a l’Ajuntament de Masquefa, pot ocasionar als vilatans i vilatanes. Esperem que treballadors i direcció de FCC arribin ben aviat a una entesa que permeti restablir el servei amb total normalitat.