Avui, 12 de setembre, a les 6 de la tarda, s’inauguraran els treballs d’urbanització de la Plaça dels Jocs i el Passatge de la Ciutadella. L’acte comptarà amb la presència de les autoritats locals. Es repartirà coca amb xocolata i cava per als assistents. A més, els nens gaudiran de diversos jocs de cucanya i d’inflables.
 
Una nova zona lúdica i esportiva
Amb la urbanització d’aquesta cèntrica plaça, una reivindicació històrica dels veïns, Masquefa ha guanyat una important zona lúdica i esportiva, ja que s’hi ha fet una pista poliesportiva, una zona de jocs infantils i una àrea enjardinada.
 
La plaça dels Jocs s’ha urbanitzat en diverses zones molt ben definides i interconnectades. En la primera, amb façana al carrer de la Concepció, s’hi ha creat una zona ajardinada destinada a jocs per als infants. Així, consta d’una esplanada envoltada d’arbres, on s’ha instal·lat mobiliari lúdic com ara gronxadors, seients de molles i tobogans.
 
En el segon àmbit, situat al mig de la plaça, s’hi ha fet una zona esportiva pavimentada apte per a una pista polivalent i amb les mesures homologables. Se separa de la zona infantil mitjançant unes grades.
 
Finalment, la tercera zona s’ha enjardinat. Es tracta d’un espai destinat especialment a la gent gran, ja que és ideal per al repòs, la lectura o la conversa.