Prop de 200 persones van assistir al concert que diumenge passat va oferir Bernat Font Trio a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo. La majoria dels temes que van interpretar van ser propis com Cheek to cheek i Disappearance, entre d’altres.
Bernat Font va formar el seu trio l’any 2009. Ha fet diverses gires i ha editat tres discs. Estudiós de la música d’arrels negra nord-americanes, des del blues, el boogie-woogie i el ragtime fins al swing. Malgrat seguir evolucionant i ampliant les seves influències, mai perd de vista la tradició. És un dels pocs pianistes de casa nostra que toca ragtime i stride piano. Al trio destaquen les composicions originals. Mantenen els fonaments d’una forma personal i genuïna d’expressar-se, sense les limitacions d’etiquetes estilístiques. Cerquen la proximitat amb el públic amb intensitat i subtilesa.
Aquest va ser el sisè concert de la segona temporada del Masquefa sona bé, una iniciativa que ofereix als masquefins l’oportunitat d’escoltar diferents estils de música, representants per formacions i intèrprets de caires variats, i que s’ha consolidat com una manifestació cultural que eixampla i estén la divulgació musical a la nostra vila. El cicle es tancarà el pròxim 22 de novembre amb l’últim concert de la temporada, a càrrec de la Terrassa 48 Orquestra de Cambra (OCT48).