Al voltant de 250 persones van omplir la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo per tal d’assistir al primer dels vuit espectacles gratuïts programats dins el popular cicle de música estable.

Prenent el títol d’un dels quadres més representatius d’Antoni Tàpies, l’artista Jordi Molina va delectar els masquefins amb la producció de ‘Matèria del temps’, un espectacle per a la reflexió social i cultural amb la tenora com a protagonista que va servir per obrir la IV edició del ‘Masquefa sona bé’. Al voltant de 250 persones es van donar cita a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo per descobrir el treball més íntim d’aquest instrumentista i compositor que compta amb més de tres dècades de reconeguda trajectòria professional.

Coordinat i produït per Jordi Tomàs, el popular cicle de música estable oferirà set concerts més al llarg del 2017, tots ells gratuïts i amb la voluntat de promocionar la sensibilitat i estimació per la música entre els veïns. El ‘Masquefa sona bé’, a més, també consolida La Fàbrica Rogelio Rojo com un espai de referència en matèria cultural i de dinamització social.

El següent en passar per l’escenari serà el grup ‘4 No One’, que portarà el seu treball ‘A Bit Less’ el diumenge 12 de març. Fusionant la música pop amb el jazz, el conjunt musical dóna la seva visió i una personalitat pròpia a un seguit de temes emblemàtics dels ‘Beatles’, retent així un merescut i respectable homenatge al grup de música procedent de Liverpool.

La Cobla Montgrins, la cantant Susanna del Saz, amb ‘Amando a Manzanero’, BCN Sax Quartet, Arcattia i Duo Tocatta també formen part d’un cartell ampli, de qualitat i per a tots els gustos.

En el següent enllaç, podeu descarregar el díptic informatiu del ‘Masquefa sona bé’.