Can Parellada va celebrar diumenge la catorzena edició de la Fira de l’Artesania i Oportunitats amb una molt bona afluència de paradistes i visitants. Els veïns que al llarg de tota la jornada van passar per la fira van poder comprar diversos articles artesans i també algunes gangues en les setze parades que s’hi van instal·lar.

Entre altres, hi van poder trobar sabons ecològics, magdalenes artesanes, marroquineria, bijuteria, articles de fusta, cosmètica, pintures, roba, petits electrodomèstics o joguines. També l’Associació de Propietaris de Can Parellada, l’organitzadora de la fira, va instal·lar-hi dues parades amb articles fets en les activitats que organitzen al llarg de l’any, com per exemple macramé i pintura.

A més, la Fira de l’Artesania i Oportunitats de Can Parellada també va tenir el seu vessant solidari. El Grup de Voluntaris va vendre-hi a preus simbòlics material que els havien donat alguns col·laboradors per recollir fons per al Banc d’Aliments.

Durant la jornada també es va fer una exhibició, al local social, de les alumnes del curs de sevillanes de l’associació, i un dinar popular.