Trenta-tres masquefins i begudencs van descobrir, dissabte, el Born Centre Cultural, en una nova sortida del programa ‘Cafès amb Història’. Els participants van poder conèixer de primera mà aquest espectacular espai històric sobre el jaciment del conegut barri barceloní, la Barcelona del 1700, la memòria dels fets de 1714 i el mercat.

Dividits en dos grups, van fer un recorregut per la que havia estat l’antiga ciutat. Gràcies a les explicacions dels guies van poder fer-se una idea de com era la Barcelona de l’època, les seves cases, i el dia a dia de la gent que hi vivia, gràcies a la nombrosa documentació que s’ha aconseguit recuperar. Després de descobrir aquest nou espai cultural, l’expedició també va poder fer una volta pels carrers del Born i descobrir el passat i el present d’aquesta acollidor i modern barri.

El programa ‘Cafès amb Història’, organitzat per l’Ajuntament, inclourà encara una darrera activitat aquest 2014: la xerrada ‘Mòmies: mites i realitat’, prevista per al 13 de desembre, a la Biblioteca.