Després del parèntesi de les vacances, l’espai de debat ‘Cafès amb Història’ inicia aquest mes d’octubre el nou curs amb dues sessions dedicades a la importància que la vinya va tenir en l’economia masquefina.

La primera sessió es va fer el dissabte 2 d’octubre amb una participada xerrada-debat titulada “El boom de la vinya i la fil•loxera”.

La propera sessió tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre, amb la xerrada “La renaixença vinícola, noves formes de subsistència” i el posterior col•loqui entre els assistents.

Les sessions dels ‘Cafès amb Història” es fan a la Biblioteca Municipal a partir de les 5 de la tarda, i les dirigeix l’historiador local Xavier Pérez.

‘Cafès amb Història’ és una de les activitats del programa estable d’activitats “Fem Cultura’, organitzat per l’Ajuntament de Masquefa. Des del seu inici aquesta activitat ha destacat per l’elevada participació de masquefins i masquefines que volen conèixer aspectes de la història de la nostra vila i analitzar-los i debatre’ls, al mateix temps que gaudeixen d’un cafè.