La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo es va vestir, diumenge, de gala, per acollir el càlid homenatge que l’Ajuntament va retre als matrimonis de Masquefa que fa cinquanta anys o més que estan casats o bé que celebren les noces d’or aquest any 2015, en total 63 parelles.

Els assistents van gaudir d’un dinar de celebració i posteriorment van poder allargar la festa ballant al ritme del Grup Choffers. A més, al vestíbul de la sala, van emocionar-se amb l’exposició que recollia fotografies antigues del dia del seu casament, acompanyades de fotografies recents de cada parella.

L’alcalde, Xavier Boquete, i la regidora de Gent Gran, Laia Albiol, van felicitar els matrimonis per tots aquests anys de llarga i satisfactòria convivència, i van lliurar-los un record en senyal de reconeixement.

Després de Setmana Santa, a partir del dia 7 d’abril, els matrimonis podran recollir, a l’Ajuntament, la fotografia de parella que se’ls va fer durant l’homenatge, així com les fotografies que van cedir per a l’exposició.