L’Associació del Grup de Voluntaris està duent a terme una campanya de recollida d’aliments per a les famílies més necessitades de cara a aquest Nadal. L’associació ja està fent la recollida en tots els centres educatius de Masquefa, les llars d’infants, les escoles i l’institut, tot i que també fa una crida a la participació de tots els veïns que hi vulguin participar.

Les famílies dels alumnes poden dur els aliments al mateix centre educatiu. Els veïns que també hi vulguin col·laborar poden portar-los al local de l’associació (situat a la plaça de l’Estació) els dilluns, de 9 a 2/4 d’11 del matí i de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda. A més, el dissabte 17 de desembre, coincidint amb el Cap de Setmana Solidari, l’entitat també recollirà aliments a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo.

Quins aliments podem portar?
Cal portar aliments bàsics que no siguin frescos, com per exemple arròs, pasta, llegums, sucre, patates o menjar enllaunat, en definitiva, aliments que tinguin una data de caducitat llarga. L’entitat també necessita especialment llet de continuació del número 2 i bolquers de les talles 4, 5 i 6.

L’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa reparteix els aliments que rep dels masquefins entre les famílies amb més necessitats, les quals els venen derivades des del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament.

A més de campanyes específiques com la del Nadal, l’entitat duu a terme aquesta tasca durant tot l’any. Davant l’actual situació de crisi econòmica demana la implicació de tots els vilatans i recorda que totes les donacions seran benvingudes.