Del 24 al 26 d’agost el barri celebrarà la seva festa grossa, que comptarà amb nombroses activitats com dinars populars, jocs per la mainada, la festa Holi i música, entre d’altres. Consulta la programació aquí

 

El divendres 24 d’agost Can Parellada dona el tret de sortida a la seva Festa Major. Per endavant, tres intensos dies farcits d’actes lúdics, gastronòmics, musicals i culturals per commemorar aquesta celebració tan esperada i tan especial. La festa començarà el divendres amb el sopar de gala amenitzat pel grup Som Cabaret –els interessats i les interessades en participar tenen temps fins al dijous 23 d’agost per comprar els tiquets. Per fer-ho, hauran de trucar al 640 64 13 40-. A les 23h es donarà pas als balls amb l’Orquestra Trio Blue Maresme i, en acabat, serà el torn de la Disco Mòbil.

El dissabte 25 d’agost els nens i nenes podran gaudir dels tres inflables d’aigua i de l’actuació dels  “Payasos Los Pipos”. A les 19.30h se celebrarà la Xocolatada. Un cop entrada la nit, tots els masquefins i masquefines podran ballar amb el grup Remember Dance. I per a aquells que es quedin amb més ganes de moure l’esquelet tindran l’oportunitat de gaudir de la Disco Mòbil a partir de la 1h de la nit.

La festa continuarà el diumenge 26 d’agost amb el Holi, una festa tradicional de l’Índia on la principal protagonista és la pintura de colors. A les 14h se celebrarà el dinar popular amb la paella com a plat central. A la tarda, animació infantil i un monòleg d’allò més divertit amb Óscar Sanmartín, d’El Club de la Comedia. I a la nit… sopar de carmanyola i cinema a la fresca amb “El Rey Leon”.

Des de l’Ajuntament s’anima tots els veïns i veïnes a sortir al carrer i sumar-se a la celebració d’aquests actes festius tan estiuencs.