Del 25 al 27 d’agost, l’Associació de Veïns de Can Parellada organitza diferents activitats lúdiques, culturals i esportives per commemorar la festivitat. Comparteix la Festa Major a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMCanParellada17.

Divendres 25 d’agost, Can Parellada donarà el tret de sortida a la seva Festa Major d’aquest 2017. Per endavant, tres intensos dies de festivitat i retrobament per commemorar aquesta celebració tan especial.

L’Associació de Veïns de Can Parellada, amb la col•laboració i el suport de l’Ajuntament de Masquefa, ha dissenyat enguany un programa complet i variat amb propostes esportives, lúdiques i culturals per a tots els públics.

La #FMCanParellada17 començarà divendres a la tarda amb una divertida gimcana per a grans i petits. A partir d’aquí, i fins diumenge 27 d’agost, seguiran múltiples activitats al llarg de tota la jornada i fins ben entrada la matinada; com ara sopars populars, ball, inflables, animació, monòlegs, una paella popular, una Festa Holy, la Festa de l’Escuma, classes de gimnàstica, una xocolatada o cinema a la fresca.

L’Ajuntament felicita a l’Associació de Veïns de Can Parellada per el impuls d’una nova programació de Festa Major de primer nivell i convida als veïns a gaudir-ne plenament i a compartir la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMCanParellada17.