Els veïns de Can Quiseró van estrenar, diumenge passat, la Festa Major, que com és habitual s’allargarà durant tres caps de setmana consecutius, en què no faltaran activitats per a tots els gustos i totes les edats. El tret de sortida a la programació el va donar la disputa d’un campionat de futbol sala aleví, que va enfrontar un equip de Can Quiseró i un del Futbol Club Masquefa i que va acabar amb una clara victòria d’aquest darrer.

Però, més enllà del resultat, el més important era participar i per això, els organitzadors van voler reconèixer l’esforç de tots els nens participants i els van lliurar una medalla a tots. A més, el president de l’Associació de Propietaris de Can Quiseró, Sebastián Paniagua, i el president del FC Masquefa, Juan Llamas, van donar un trofeu a cada equip, el de campió i el de subcampió.

Les activitats de la Festa Major de Can Quiseró es reprendran aquest dissabte, 11 de juliol, amb diferents propostes per a petits i joves i també una cursa popular. La traca final de la celebració es viurà el cap de setmana del 17 i 18 de juliol, amb alguns dels plats forts, com ara espectacles i el tradicional sopar popular.

Els organitzadors, l’Associació de Propietaris de Can Quiseró, conviden tothom a participar-hi.

PROGRAMACIÓ

Dissabte 11 de juliol
D’11 a 12.30h
Inflables
Jocs aquàtics
Rocòdrom amb tirolina

A les 12h
Jocs de cucanya

De 13h a 14h
Festa de l’escuma

A les 17h
Jocs de taula (escacs, billar, futbolí, tute)

A les 17h
Gimcana

A les 20.30h
Cursa popular

Divendres 17 de juliol
A les 23h
Festa jove amb sessió de discoteca

Dissabte 18 de juliol
A les 21h
Sopar popular (pica-pica, carn a la brasa, coca i cava)

De 22h a 23h
Actuació del grup Malaora (rumba)

De les 23h a les 02.03h
Actuació de Remember Music Show

(Més informació a www.amasquefa.com/canquisero i al Facebook canquiseróassociació)