Can Quiseró reprendrà aquest cap de setmana els actes de Festa Major. Dissabte, 6 de juliol, arribarà la diversió per als més petits amb els inflables aquàtics i els jocs de cucanya, que es faran durant el matí, d’11 a 1. A la tarda, també de cara al públic infantil, hi ha prevista la Festa de l’Escuma a les 7, a més d’una gimcana, a les 8. En acabar se celebrarà la gran cursa popular, oberta a tothom que tingui ganes de fer una mica d’esport.

La jornada de diumenge, 7 de juliol, es dedicarà a tres campionats: escacs, futbolí i billar. A les 8 del vespre es farà el lliurament de trofeus.

Aquest és el segon cap de setmana consecutiu de festa major a Can Quiseró. La celebració es va estrenar el cap de setmana passat amb la disputa de dos campionats de futbol sala.

Dissabte al matí es va fer un triangular infantil amb la participació de l’Alzinar, que va quedar primer, el Can Parellada, que va ser segon, i el Can Quiseró, que va finalitzar tercer.

També es va jugar, entre dissabte a la tarda i diumenge al matí, el campionat cadet, en què el campió va ser el Can Quiseró. El Maset va ser el segon classificat, el Can Canals de Piera, el tercer, i el Masquefa, el quart.

La Festa Major de Can Quiseró encara s’allargarà un cap de setmana més, el del 13 de juliol, data per a la quals els organitzadors, l’associació de propietaris, han preparat una exhibició de ball de les nenes de la urbanització, a les 6; una actuació de pallassos i un taller de maquillatge infantil, a les 7, i el sopar popular i el posterior ball amb una sessió disco. Aquests dos actes, que començaran a 2/4 de 10 de la nit, són el plat fort de la festa i els més concorreguts.