Les Associacions de Propietaris de les urbanitzacions de Can Quiseró, El Maset, Can Valls i Can Parellada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa, han organitzat per al diumenge 15 de març una sortida a Montsonís (Lleida) per anar a visitar el castell d’aquesta població.

L’autobús sortirà a 3/4 de 8 del matí de Can Quiseró, passarà pel Maset a les 8, per Can Valls a les 8:10h, i per Can Parellada a les 08.20h. A les 9 del matí, de camí a Montsonís, es pararà per fer un esmorzar a base de pa amb tomàquet i embotits, aigua, vi cafè llet o infusions. Després, a 2/4 d’11 del matí, tindrà lloc una visita a unes bodegues de la zona, i a 2/4 d’1 una visita al Museu de la Xocolata.

A les dues del migdia els participants dinaran en un restaurant proper. Hi ha tres menús per escollir. El primer, a base d’amanida catalana, arròs de muntanya amb conill i costella de garrí i filet de lluç a la romana. El segon inclou entremès, canelons de peix i rodó de gall d’indi amb pinya. I el tercer, amanida mixta, canelons casolans i orada al forn.

L’arribada a Montsonís, on es visitarà el castell, està prevista per a 2/4 de 5 de la tarda. A més de l’atractiu de les diferents visites programades, l’excursió també vol servir per refermar els llaços entre els veïns de totes quatre urbanitzacions.

Les inscripcions per participar en la sortida es poden fer fins al dia 7 de març i tenen un preu de 24 euros. La reserva de plaça és de 10 euros.