L’Associació de Propietaris de Can Quiseró organitzarà durant tot l’any un mercat setmanal a l’aire lliure en què els visitants podran adquirir tota mena de productes i articles d’alimentació, roba i artesania, entre altres. La primera edició de la Fira Quiseró tindrà lloc aquest mateix diumenge, 7 d’octubre, durant tot el matí, i es repetirà cada diumenge. Els paradistes, procedents de Masquefa i altres localitats veïnes, s’instal·laran a la pista que hi ha davant del local social de la urbanització.

Rerefons benèfic
Amb aquest mercat setmanal a l’aire lliure, l’associació de propietaris també persegueix un rerefons social, ja que destinarà el 5% de la quota que paguin els paradistes a l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa perquè pugui comprar aliments bàsics i productes de primera necessitat per a les famílies amb menys recursos.

Amb la resta dels diners que s’obtinguin l’associació vol organitzar noves activitats socials, culturals, lúdiques i esportives per als veïns i veïnes, a més de destinar-ne una part a pagar la hipoteca del local social.