Després de tres caps de setmana consecutius, Can Quiseró va viure dissabte els darrers actes de la seva Festa Major. El sopar popular i la posterior disco mòbil van tornar a ser les activitats més multitudinàries i van reunir més de 300 persones.

La jornada de dissabte s’havia estrenat hores abans amb un espectacle de ball. Un bon nombre de veïns es van reunir per veure les coreografies preparades per un grup de deu nenes, que després del sopar van tornar a ballar. A més, dos pallassos del Raconet Artístic van fer riure grans i petits amb un espectacle d’humor i globoflèxia, que va donar pas a un taller de maquillatge.

Durant els tres cap de setmana de Festa Major, Can Quiseró ha gaudit d’una àmplia i variada agenda d’activitats lúdiques, socials i esportives. La celebració es va estrenar el 29 i 30 de juny, amb la disputa d’un triangular infantil de futbol sala. Va sortir-ne campió l’Alzinar, amb el Can Parellada en segon lloc i el Can Quiseró en tercera posició. També es va fer un campionat cadet, en què el triomf va ser per al conjunt local, mentre que el Maset va ser sots-campió, el Can Canals de Piera va quedar tercer i el Masquefa quart.

El segon cap de setmana de festa va estar especialment dedicat al públic infantil, amb inflables aquàtics i jocs de cucanya. També es va celebrar la cursa popular, en què una cinquantena de persones van passar una bona estona fent una mica d’esport.

Els organitzadors de la Festa Major, l’Associació de Propietaris de Can Quiseró, agraeixen la col·laboració de tots els socis, les quotes dels quals permeten organitzar aquesta i altres activitats al llarg de tot l’any, així com el suport de l’Ajuntament.