Can Quiseró celebrarà aquest dissabte, 14 de juliol, el tercer i últim cap de setmana consecutiu de Festa Major. La celebració començarà a les 8 de la tarda amb la divertida actuació de les Spice Canqui, un grup format per noies de la urbanització, i continuarà a 2/4 de 10 del vespre amb el sopar popular, l’acte més multitudinària de la festa. Després del sopar hi haurà ball amb l’Orquestra Platinum per allargar la gresca.

Amb aquestes activitats Can Quiseró posarà el punt final a un ampli programa festiu que s’ha allargat durant tres caps de setmana i que ha destacat per l’elevada participació en la gran majoria dels actes. Els organitzadors, l’Associació de Propietaris de Can Quiseró, han preparat una agenda festiva per a totes les edats, i especialment per als infants i també els joves, que s’hi han abocat.

La festa va començar el cap de setmana del 30 de juny i l’1 de juliol amb la disputa del ja tradicional trofeu de futbol sala i amb un triangular infantil de futbol. El cap de setmana passat, 7 i 8 de juliol, es va fer una exposició dels treballs que al llarg de tot l’any elaboren les dones participants al taller de manualitats, un taller també de manualitat per a infants, i una festa de l’escuma. També hi va haver inflables per als menuts i una participada gimcana per als joves, a més d’una cursa popular. Aquest segon cap de setmana de Festa Major també va incloure un campionat de billar i un altre de dòmino i tute.