Can Quiseró va acomiadar dissabte la Festa Major amb un dels actes més esperats i el que obté una major resposta popular: el sopar i el ball. Fins a 460 persones van reunir-se al voltant de les taules per degustar una exquisida fideuada, fer-la petar i allargar la gresca fins entrada la matinada ballant al ritme de l’Orquestra Platinum.

També dissabte, a la tarda, els infants van gaudir d’un divertit espectacle de pallassos, a càrrec de les Peta Clowns, que van repartir globus entre els més menuts i van maquillar-los. Després, els veïns de la urbanització van gaudir d’un festival de sevillanes, amb l’Escola de Masquefa, que va donar pas al sopar popular i el ball.

La Festa Major de Can Quiseró havia començat el cap de setmana anterior amb diverses activitats, entre les quals van destacar l’exposició de les manualitats fetes per les alumnes de les classes que durant tot l’any organitza l’associació de propietaris, el Trofeu de Futbol Sala, una sessió cinema a la fresca, inflables i karts per als infants o la cursa popular.

La Festa Major de Can Quiseró l’organitza l’associació de propietaris d’aquesta urbanització de Masquefa. L’entitat agraeix la col•laboració de totes les persones que s’hi impliquen i recorda que els diners obtinguts amb la quota anual que paguen els veïns permet dur a terme importants activitats, entre aquestes la mateixa Festa Major.