L’Ajuntament i l’Institut redueixen l’horari d’obertura d’aquest espai públic durant el cap de setmana després de registrar comportaments incívics durant els últims caps de setmana. Estarà obert de 9:30 a 14:30 hores. 

L’Ajuntament de Masquefa i l’Institut de Masquefa s’han vist obligats a reduir l’horari d’obertura del pati al públic en general a causa de l’ús inadequat i incívic per part d’alguns usuaris durant els últims tres caps de setmana.

S’ha considerat necessari prendre mesures per garantir el respecte a les instal·lacions, alhora que es manté la voluntat de continuar oferint aquest servei a la comunitat com a espai de pràctica esportiva i lleure durant el cap de setmana. A partir d’aquest dissabte, 23 de març, el nou horari de l’espai, serà els dissabtes i els diumenges, serà de 9:30 a 14:30 h.

La iniciativa d’obrir del pati de l’Institut durant el cap de setmana com a nou espai per a la pràctica esportiva i el lleure es va posar en marxa el 19 de gener. L’horari original era de 10 a 22 hores. Amb aquest canvi d’horari, l’objectiu és assegurar un ús adequat i respectuós de les instal·lacions, afavorint així la convivència i el gaudi de l’espai públic per part de tota la comunitat de Masquefa.