Finalment en la sortida al teatre prevista per aquest mes d’octubre s’anirà a veure l’obra Converses amb la mama en lloc de Tres versions de la vida, com estava previst inicialment. La sortida manté la data (el 29 d’octubre) i el teatre (Capitol). El preu és de 21 euros i inclou l’autocar, l’entrada i un entrepà. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament (C/Major, 93).

 
‘Converses amb la mama’

Converses amb la mama explica la història d’en Jaume, un home de 50 anys acostumat a una còmoda vida de burgés, a qui la vida li canvia radicalment quan és acomiadat de l’empresa en què treballava. En Jaume no pot mantenir el tren de vida de la seva família, així que, per pagar la hipoteca, l’escola privada dels nens i tots els seus deutes, decideix vendre l’apartament on viu la seva mare, de 82 anys.

Però quan va a l’apartament per explicar-li succeix quelcom que enfonsa totes les seves expectatives i que li produirà un canvi radical en la seva existència: la mare té un nuvi amb qui pensa quedar-se a viure a l’apartament costi el que costi.

Escrita per Santiago Carlos Oves i dirigida per Josep Maria Mestres, aquesta comèdia dramàtica compta amb un cartell de luxe, encapçalat pels actors Mercè Comes i Miquel Gelabert.